Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، پس از یک هفته سر زدن به حوزه‌های انتخابیه امروز اولین جلسه علنی بهارستانی‌ها بود، جلسه‌ای که حواشی‌اش کم نبود و از انتقادات به هیات رئیسه گرفته تا کنایه به نمایندگان سابق در آن در جریان بود؛ بازار انتخابات برای شوراهای نظارت هم در این جلسه حسابی داغ بود. 

>>> بیشتر بخوانید

حمله به علی مطهری از تریبون باز مجلس /نماینده ای بی خاصیت و همیشه طلبکار بودی

کدام نمایندگان مامور نظارت بر سفرهای خارجی دولتمردان شدند؟ /نوباوه و قاضی زاده ناظر صداوسیما شدند

والله دهن نمایندگان را گچ می‌گیرید

 محمدرضا صباغیان نماینده مهریز و بافق از جمله نمایندگانی است که تا امروز چندین بار انتقادات جدی نسبت به هیات رئیسه مجلس مطرح کرد اما همینکه امروز امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی که ریاست جلسه را به عهده داشت از او خواست تا تذکرش را مطرح نکند، صباغیان حسابی از کوره در رفت و  خطاب به هیات رئیسه گفت: چرا نمایندگان را تحقیر می کنید من برای یک تذکر سه مرتبه آمدم هیات رئیسه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

والله دارید دهن نمایندگان را گچ می‌گیرید. هر موضوعی که باب میل شما نیست اجازه حرف زدن در خصوص آن داده نمی‌شود. بنده در جلسه قبلی نوبت تذکر داشتم اما این اجازه به من داده نشد.

او در ادامه گفت: در جلسه قبلی پیرامون انتخاب رئیس دیوان محاسبات سوال بنده و عده‌ای دیگر از نمایندگان این بود که مطابق تبصره ۲ ماده ۵۱ قانون منتخب ۲۰ سال سابقه کار نداشته و همچنین بازنشسته است.  اما شما این موضوع مهم  اجازه ندادید تا این موضوع در مجلس شفاف شود. بعد هم آقای قالیباف در تلویزیون می‌گوید همه چیز را بر اساس قانون انجام دادیم یک نفر نتوانست در این رابطه صحبت کند خواهش میکنم همانطور که ما نمایندگان به شما احترام می‌گذاریم شما هم اجازه دهید ما حرف بزنیم.

صباغیان ادامه داد: اگر این مسائل در مجلس روشن شود دیگر ابهامی باقی نمانده و شبکه‌های معاند نیز نمی‌توانند از شرایط سوءاستفاده کنند. اگر نماینده قدرت نداشته باشد مردم نیز قدرت نخواهند داشت.

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی هم در پاسخ به تذکر وی بیان کرد: اکنون نوبت مطرح کردن پیشنهاد در خصوص طرح در حال بررسی است اما شما از آن برای دادن تذکر استفاده کردید. اگر نمایندگان مطلب درستی نیز داشته باشند باید به موقع آن را مطرح کنند. طبق نوبت در پایان جلسات فرصت برای مطرح شدن تذکرات وجود دارد.

دفتر نمایندگان بسته شد

هاجر چنارانی نماینده نیشابور نیز در  تذکری شفاهی با اشاره به وضعیت اشاعه ویروس کرونا در شهر نیشابور گفت: حوزه انتخابیه‌ام نیشابور وضعیت قرمز را هم رد کرده است ما مشکلات زیادی در بیمارستان‌ها  داریم و دستگاه‌های اکسیژن ما افت کرده  است.

او خطاب به امیرحسین قاضی زاده هاشمی، عضو هیات رئیسه مجلس گفت: امروز دفاتر نمایندگان در مجلس شورای اسلامی بسته است حتی مسئول دفتر خود ما باید روزانه دو تا سه ساعت منتظر بماند تا حراست قوه مقننه به او اجازه ورود بدهد. امروز هجمه اصلی آماج مشکلات مردم به سمت نماینده است و ما مانده‌ایم و دفتری که به روی مردم بسته است. اگر یک نفر بخواهد وارد دفتر اینجانب در مجلس شود به مشکل برمی‌خورد.

او بعد از تذکر درباره به تعویق انداختن کنکور از قاضی زاده هاشمی خواست تا دفتر نمایندگان را باز کنند تا عبور و مرور مردم به این دفاتر صورت گیرد.

امیرحسین قاضی زاده هاشمی که ریاست مجلس را برعهده داشت در پاسخ به این تذکر گفت: دفاتر نمایندگان در شهرستان‌ها باز و فعال است اما دفاتر مستقر در مجلس باز نیست چرا که ستاد مبارزه با کرونا حتی درباره برگزاری جلسات علنی مجلس و کمیسیون‌ها به ما تذکر داده ولی از آن جا که موظف  به دنبال کردن مسائل مردم بودیم،  جلسات مجلس را برگزار کردیم اما به خاطر شرایط بهداشتی معذرو از پذیرش  مراجعه در دفاتر نمایندگان در مجلس هستیم؛ چرا که حجم زیادی از تردد را رقم می‌زند و خطرات زیادی دارد و می‌تواند کانون اشاعه ویروس باشد.

قاضی زاده هاشمی در مورد برگزاری کنکور گفت: چگونه بازگشایی یا عدم بازگشایی مدارس و برگزاری یا عدم برگزاری آزمون و تعویق یا عدم تعویق آنها به عهده ستاد مبارزه با کرونا است و تصمیم‌ها از سوی این ستاد اعلام خواهد شد.

ادامه بحث وقف کوه دماوند در مجلس

 ماجرای وقف کوه دماوند از همان موضوعاتی است که این روزها در هر کوی و برزنی صحبتی از آن به میان می‌آید؛ این بحث آنقدر داغ شد که به صحن علنی مجلس هم راه پیدا کرد؛ فاطمه مقصودی در تذکری شفاهی با استناد به اصل ۴۵ قانون اساسی گفت: این اصل دریاها، معادن، کوه‌ها، جنگل‌ها، مراتع و همه آن چه که به عنوان منابع ملی و اراضی طبیعی به حساب می‌آید را مشخص کرده است. امروز شاهد این هستیم که در شمال کشورمان عده‌ای ادعا می‌کنند که اماکن و مراتع شمالی موقوفی است. باید بگویم که طبق اصل ۴۵ هرگز این اتفاق نخواهد افتاد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد کوه خواری، جنگل خواری، دریا خواری و زمین خواری گفت: حراست و نگهداری از مراتع واجب است تقاضا دارم به این مسئله رسیدگی کنید ادعای موقوفی بودن مراتع دماوند براساس ماده یک قانون ملی شدن جنگل‌ها بی اساس است.

وی با استناد به قانون ملی شدن جنگل‌ها گفت: این قانون در سال ۱۳۴۲ تصویب شده است براساس آن تمامی اراضی جنگلی  و مراتع اموال عمومی به حساب می‌آید و متعلق به دولت هستند مگر از این که قبل از تاریخ ۴۲ به تملک کسی درآمده باشند.

این عضو مجمع نمایندگان استان لرستان اظهار کرد: از طرف دیگر در حوزه انتخابیه خودم  کشاورزانی را داریم که برای زمین‌شان بنچاق و سند و یا قباله دارند اما منابع طبیعی مالکیتی برای آنها قائل نیست. وقتی به منابع طبیعی انتقاد می‌کنیم می‌گویند مجبور هستیم چون دولت گفته  است پس هر چقدر کشاورز شکایت کند ما روی آن اعتراض می‌کنیم.

مقصودی در پایان گفت:  بی شک قوه قضاییه و حجت الاسلام رئیسی به ماجرای کوه دوماند رسیدگی کرده تا دیگر شاهد این رفتارهای ظالمانه نباشیم.

۲۷۲۱۶

کد خبر 1417111

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم محمد باقر قالیباف دماوند هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی امیرحسین قاضی زاده هاشمی هیات رئیسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۴۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : اسم مجلس دوازدهم را «ایمان و امید» می‌گذارم، مجلس آتی ممکن است در معرض خطر تفرقه باشد که این امر می‌تواند منجر به شکست و ناامیدی در مجلس دوازدهم شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ سعید آجرلو نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با برنامه بهارستان دوازدهم گفت: اسم مجلس دوازدهم را «ایمان و امید» می‌گذارم، یک وجه مجلس آتی ممکن است خطر تفرقه باشد که منجر به شکست و ناامیدی در مجلس دوازدهم شود، وجه دیگر هم می‌تواند حل مسئله و کارآمدی مجلس باشد.

وی افزود: درون بهارستان و بیرون بهارستان در حوزه انتخابیه تهران بسیار متفاوت است، ما به میزانی که درون بهارستان فعال هستیم باید بیرون بهارستان هم فعال باشیم، یعنی با مردم مرتبط باشیم و وظایف نمایندگی خود را انجام دهیم.

آجرلو اظهار داشت: بیرون از صحن نمایندگان حوزه انتخابیه تهران نباید غیر فعال باشد کمااینکه در سایر حوزه‌های انتخابیه به این صورت است، مردم باید احساس کنند که نماینده دارند و قدرت نماینده در جهت اهداف آن‌ها بکار می‌رود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی افزود: ما در صحن باید به سیاستگذاری و تقنین بپردازیم و بیرون از صحن باید به مشکلاتی جاری مردم بپردازیم و خط قرمزمان دخالت کردن در عزل و نصب دولتی است.

آجر لو ابراز داشت: ما باید با استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها تعاملات لازم را داشته باشیم تا مشکلات مردم را مرتفع کنیم و این به معنای دخالت در امورات اجرایی نیست.

وی افزود: امثال شهید چمران و شهید دیالمه بر صندلی‌های مجلس سوار شدند و اجازه ندادند که صندلی‌های مجلس برآن‌ها سوار شوند، اگر نماینده به دنبال خودرو و مزایای دیگر نمایندگی باشد یعنی صندلی بر او سوار شده است.

نامزد دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده قطعا درصورت حضور در مجلس خودرویی دریافت نمی‌کنم، نماینده‌ای که در عزل و نصب‌ها دخالت می‌کنم مگر می‌تواند به وظایف نمایندگی خود عمل کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: بروکراسی ضد تحول محافظه کاری در نظام دیوانی خود داریم که اجازه نمی‌دهند کشور پیشرفت کند و هر بار استدلال متفاوتی را مطرح می‌کنند، این بروکراسی متأسفانه در شرکت‌ها دولتی و نظام بانکی نیز حاکم است، مجلس دوازدهم باید با این اقلیت پر زور مواجه شود.

آجرلو اظهار داشت: سبک زندگی غربی در حال رویاروی با سبک زندگی ایرانی و اسلامی است و نمی‌توانیم نسبت به آن منفعل باشیم، بنابراین باید قانونگذاری جامعی در حوزه فضای مجازی داشته باشیم تا نظمی جدیدی در این حوزه ایجاد شود.
وی در خصوص لایحه حجاب و عفاف گفت: موافق لایحه عفاف و حجابی هستم که در مجلس یازدهم به تصویب رسید، زیرا، در مواجه با جرم بی حجابی بازدارندگی ایجاد می‌کند، زیرا، بین کسانی که پروژه امنیتی در کشور اجرا می‌کنند با هنجارشکنان عادی تفاوت قائل شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



وی افزود: اگر لایحه عفاف و حجاب به صحن می‌آمد بهتر بود، این لایحه موضوعات ایجابی و فرهنگی را هم دیده است، این جامع‌نگری یعنی راه حل بلند مدت برای رفع مشکلات حوزه عفاف و حجاب.

آجرلو ابراز داشت: ما باید اقدامات تبیینی و فرهنگی متعددی داشته باشیم، از سوی دیگر بازدارندگی لازم را هم در لایحه عفاف و حجاب داریم که در کنار یکدیگر می‌تواند التهابات اجتماعی را کاهش دهد. از این حیث لایحه عفاف و حجاب لایحه مناسبی است.
وی ادامه داد: خطر دو قطبی شدن و تفرقه در مجلس دوازدهم زیاد است، مجلس یازدهمی که رهبر انقلاب بر انقلابی بودن آن تأکید داشتند برای مشکلات کشور راه حل جدید ارائه کرد و فضای کشور در دهه نود را تغییر داد.

آجرلو اظهار داشت: ممکن است نامزد‌ها از لیست‌های متفاوت باشد، اما برای رفع مشکلات اتفاق نظر دارند، این همان برادری سیاسی است که رهبر انقلاب بر آن تأکید داشتند، بنظر رسیدن به چنین شرایطی بسیار سخت است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



وی در خصوص نحوه ریاست مجلس یازدهم گفت: قالیباف عملکرد خوبی دارد، در همین مجلس هم بسیاری از نمایندگان با ایشان اختلاف نظر‌هایی داشتند که در صحن مطرح می‌کردند، یکی از خصیصه‌های ریاست مجلس تعامل با جریانات مختلف است.

آجرلو افزود: معتقدم قالیباف شانس اول ریاست مجلس است، ذوالنوری هم آرایی دارد، اما بیشترین رأی را برای ریاست مجلس را قالیباف دارد، در خصوص نیکزاد و متکی هم اطلاعی ندارم.

این نامزد دور دوم مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: بنظر هیأت رئیسه مجلس قطعاً تغییراتی خواهد داشت، معتقدم روابط با فراکسیون اقلیت اصلاح طلبان باید بر اساس کار و حل مسئله تعریف شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عملکرد قابل قبولی از هیات نظارت مشاهده نشد
  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • افشاگری جدید یک نماینده مجلس درباره دریافت خودرو فیدلیتی توسط نمایندگان
  • ببینید | ۳ تذکر مهم رهبر انقلاب به نمایندگان قبل از شروع مجلس دوازدهم
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم