Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اظهارات روحانی درباره مناظره‌ها، خطاب به او گفت:‌در این جمع کسی حاضر نیست عملکرد دولت را گردن بگیرد لذا اعلام آمادگی می‌کنم و شما از دفتر خود خارج و در در صدا و سیما حاضر تشریف بیاورید تا درباره موضوع کرونا و سایر موضوعات با شما مناظره کنم.

به گزارش سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در مناظره تلویزیونی در سومین مناظره تلویزیونی درباره راهکار‌های دولتش برای مقابله با تورم، عدالت، رکورد، مقابله با فساد، یارانه‌ها و اشتغال توضیحاتی ارائه داد که محور‌های آن به شرح زیر است:

- لازم است این دغدغه‌ها ریشه یابی شود و روش اصلاح آن بیان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



-عدم توازن تراز و نمودار بیکاری و روند‌هایی است که از سال ۸۵ تاکنون بر اساس شاخص آماری همچنان در حال تکرار است.

- وضعیت افزایش نرخ بیکاری در سراسر کشور و همچنین وضعیتی که در حوزه اشتغال و بخش‌های مختلف‌های تولیدی وجود دارد همچنان به روال قبل باقی مانده است.

- بخش خدمات و به خصوص کارمندی در حال افزایش است، اما نرخ بیکاری در بین استان‌ها نیز مشخص است که افزایش می‌یابد و از این موضوعاتی که نشان دهنده عدم توازن در بخش آموزش و ... است؛ به طور مثال ما با اینکه افزایش تولید مسکن پیدا کردیم، اما محصول آن فقط در چند استان است و این باعث شده کم کم یک مهاجرت سراسری شکل بگیرد و وضعیت ترکیب جمعیتی کشور تغییر پیدا کند.

- این مهاجرت سراسری که اتفاق افتاده آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق را افزایش می‌دهد. آنهم به خاطر هویت اجتماعی که از بین می‌رود و وضعیت سرمایه اجتماعی مشخص است به دلیل اینکه منابع کشور به صورت نادرست در حال توزیع است و منابع به صورت نادرست توزیع می‌شود اتفاق می‌افتد. مردم این‌ها را از نحوه مدیریت ناکارآمد و کار نابلدی مسئولان می‌بینند.

- آن چیزی که امروز در زندگی مردم مطرح است این است که می‌گویند ما در پنجره‌های طلایی هستیم، اما متاسفانه وضعیت کشور به جای اینکه رشد پیدا کند دچار یک قفل و انسداد شده است.

- کارنامه این دولت‌ها هم در این زمینه روشن است. همه دولت‌ها نقاط قوت و ضعفی داشتند، اما موضوعات اساسی حل و فصل نشده است؛ مشکلاتی که در گذشته وجود داشت و در مناظرات دوره قبل هم ذکر شد اکنون هم مطرح است.

- این اختلالات اجتماعی و نحوه مدیریتی که مردم می‌بینند بی‌اعتمادی به دولت‌ها را شکل داده است.

- در فقره کرونا ببینید مردم چقدر گرفتار شده‌اند، خانواده‌هایی را می‌شناسم که مادر یا پدر سرپرست خانوار فوت کرده و دو فرزند یتیم به جا گذاشته است، اما مردم یک نوع اختلال رفتار و سوء مدیریت در تصمیم‌گیری‌ها می‌بینند و بعد هم تقصیر‌ها گردن مردم می‌افتد!

- مردم یک سال است که از بین نان و جان مانده‌اند و ۶۰ درصد مشاغل ما به صورت روزمزد است، حال به آن‌ها می‌گوییم کار نکنید؛ بنابراین مجبورند سنگین فعالیت کنند.

- خطاب به مسئولان مربوطه به ویژه آقای روحانی که مناظرات را مورد تفقد قرار داده است، عرض می‌کنم که در این جمع کسی حاضر نیست عملکرد دولت را گردن بگیرد لذا اعلام آمادگی می‌کنم و شما از دفتر خود خارج و در در صدا و سیما حاضر تشریف بیاورید تا درباره موضوع کرونا و سایر موضوعات با شما مناظره کنم.

- در موضوع بنزین مشخص نشد که چه کسی مسئول است، ستاد‌هایی درست کردیم که همه پشت آن پنهان می‌شوند و در نهایت مقام معظم رهبری مجبور است که وسط کار بیاید به خاطر اینکه مسئولان مربوطه کسی حاضر نشد اظهار تاسف کرده و استعفا دهد و عذرخواهی کند.

ادامه دارد..

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مناظره با روحانی پنجره طلایی قاضی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی

استاندار گلستان در دولت روحانی، به روزنامه هم‌میهن گفت: «سال آینده دست‌کم ۳۷۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت. رئیسی به چاهی افتاد که مجلس قبل، برای روحانی کَند».

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هادی حق‌شناس می‌افزاید: «مجلس قبل، بودجه ۱۳۹۹ را با ۴۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش منابع درآمدی پیش‌بینی کرد تا دولت روحانی را در مضیقه قرار دهد و دیدیم که به کسری بودجه منجر شد؛ اما نکته اینجاست که این کار سبب شد در دولت رئیسی هم این کسری‌ها تکرار شود. به عبارت دیگر چاهی که برای دولت روحانی کندند، خودشان را گرفتار کرده و دولت رئیسی را به چاه انداخته است».

این سخنان از ابعاد مختلف قابل تامل است. نخست این که اکثریت مجلس دهم، حامی دولت روحانی بودند. مجلس دهم، سه فراکسیون داشت که دو فراکسیون آن، متعلق به آقایان عارف و لاریجانی بودند و در کنار هم، متحد دولت روحانی محسوب می‌شدند.

ثانیا، موضوع کسری بودجه هنگفت در دولت روحانی، فراتر از نقش مجلس بود و بیش از هر چیز، به آرزواندیشی برجامی دولت برمی‌گشت. دولت با توقف اصلاحات اقتصادی درونزا و شرطی کردن اقتصاد به برجام، و سپس انفعال مطلق در مقابل عهدشکنی برجام، با سقوط سنگین در آمد نفت مواجه شد و حال آن که به افزایش بی‌رویه هزینه‌ها دامن زده، خزانه ارزی را حراج/ جارو کرده، و تورم ۶۰ درصدی را به ارمغان آورده بود.

ثالثا سخنان استاندار سابق گلستان، اذعان تلویحی به موفقیت نسبی دولت رئیسی است. حق‌شناس می‌گوید «سال آینده ۳۷۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت». این در حالی است که دولت روحانی در سال ۱۴۰۰، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی را به ارث گذاشت.

به این ارثیه باید بیش از هفت برابر شدن حجم نقدینگی، بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی، و سررسید سود و اصل اوراق به میزان ۵۰۰ هزار میلیارد تومان را هم علاوه کرد؛ که در کنار معدل رشد تقریبا صفر درصدی ۸ سال دولت روحانی، به تورم ۶۰ درصدی ختم شد.

وقتی موتور تورم در این سطح انفجاری روشن شد و به مدت چند سال بالای ۴۰ درصد برقرار ماند، نتیجه طبیعی آن باید این می‌شد که رقم کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی سال ۱۴۰۰ (شروع دولت رئیسی) سالانه
۴۰ تا ۶۰ درصد افزایش یابد.

به بیان دیگر، این رقم به اعتبار انباشت بدهی‌ها و هزینه‌ها و نرخ تورم، باید در سال بعدی به دست‌کم ۷۲۰ هزار میلیارد تومان، و دو سال بعد (۱۴۰۲) به بیش از ۱۰۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسید؛ اما دولت موفق شده، رقم کسری محتمل را طبق برآورد استاندار دولت روحانی، در سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومان نگه دارد.

این در حالی است که در دو سال گذشته، هزینه‌های زیر هم انجام شده است:
- تسویه ۴۶۴ هزار میلیارد تومان از بدهی‌ها و تعهدات.
- تسویه حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی اصل و سود اوراق.
- تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به صندوق‌های بازنشستگی.
- اختصاص ۴۰ هزار میلیارد برای رتبه بندی معلمان.
- تسویه ۵۴ هزار میلیارد بدهی به بانک مرکزی.

دولت در همین دوره موفق شد صادرات نفت را که به زیر ۳۰۰ هزار بشکه رسیده بود، به حدود ۱/۵ میلیون بشکه افزایش دهد و ضمنا رشد اقتصادی را به بیش از ۴.۵ درصد در سال گذشته برساند.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • خبر خوش قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • پیام تبریک دکتر قاضی‌زاده هاشمی به مناسبت چهاردهمین سالروز تأسیس بانک دی
  • خبر قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • خبر خوش قاضی‌زاده هاشمی برای واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • بانک مرکزی چین طلایی شد
  • رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم: «وعده صادق» اجماع‌ساز بود و همگان آن را ستودند/ ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/ فقط مذاکره مسائل را حل نمی‌کند/ ساختارهای فسادزا را اصلاح می‌کنیم/ از وضع زندگی مردم و خواسته‌های جوانان مطلعم
  • رئیس‌جمهور: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/حمله به سفارت ایران نشان دهنده استیصال رژیم صهیونیستی بود
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد
  • امشب؛ دهمین گفتگوی زنده تلویزیونی رئیسی با مردم