Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدتی است که در بخش «‌درددل مردم» پنجره‌ای به سوی شما گشوده‌ایم تا مشکلات خود را با ما در میان بگذارید. بدیهی است در بسیاری از موارد مطرح شده امکان قضاوت برای الف وجود ندارد. به همین دلیل در انتظار پاسخ مسئولان و دستگاههای مربوطه خواهیم بود که در همین بخش منتشر خواهد شد.

شما می توانید مسایل و مشکلات خود را در بخش کامنت‌های ذیل همین مطلب ارسال کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطلب هر روز با پیام های شما بروز خواهد شد.


چند نکته :
۱- مطالب حتی المقدور کوتاه و بدون حاشیه روی نوشته و به موضوع اصلی مورد نظر پرداخته شود. در نوشتن دقت کنید مطالب، مفهوم و روشن بیان شوند.
۲- فقط مشکل و مساله خود را مطرح و از اظهار نظر یا ابراز همدردی خودداری کنید. 
۳- در صورتی که مطلب نیازمند الصاق تصویری از مدارک بود حتما به پیوست ارسال گردد.
۴- در مواردی ممکن است دستگاه مربوطه نیازمند ارتباط با نویسنده مطلب باشد در صورت تمایل نام و نام خانوادگی و شماره ای برای تماس اعلام نمایید.
۵- به مشکلات مطرح شده قبلی در این صفحه پاسخ ندهید و مشکل خود را نیز به صورت مستقل از آن ها بنویسید.
۶-بدیهی است پیامهای حاوی توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نخواهد شد.

**************************

29 دی ماه 1400

 

ملاک پرداخت یارانه بسیار نا عادلانه است ، عده ای را بنده می شناسم در بورس و ارز دیجیتال میلیاردی دارایی دارند ولی مستاجر هستند و درآمد ماهانه آنها بالای 50 میلیون هست یارانه می گیرند ، آن وقت یک کارمند با حقوق ماهانه 8 تومن و حتی خیلی کمتر از یارانه و معیشتی محروم هستند ، مبلغ یارانه هرچند ناچیز هست ولی حدود 50 درصد عدالت در آن نیست و دولت حتما باید کاری کند .

 

ای کاش قوه محترم قضائیه فکری به حال نحوه قیمت گذاری کارشناسان دادگستری بکند،که بر اساس سلیقه و رای شخصی نباشد و نظرات کارشناسی با یکدیگر در یک امر واحد اختلاف فاحش نداشته باشند.مثلا در مورد نحوه ارزیابی قیمت حق کسب و پیشه و تجارت موضوع قانون سال ۱۳۵۶ که حق مالک پایمال می شود.

 

با عرض ادب واحترام
بنده دادخواستی بابت اجرت المثل چند دستگاه خودرو به دادگاه ارائه کردم و دادگاه بدوی هم با استناد به مدارک ومستندات وهمچنین لحاظ نمودن نظرات کارشناسی یک نفره و سه نفره رای به نفع بنده صادرنموده اما طرف دعوا با استهزاء این رأی واینکه ما این رأی رو شکسته و حتی قضات دیوان هم دربرابر ما عددی نیستند و با پول و تطمیع مطمئن هستیم که این قاضی هم تاب تحمل نیاورده و تسلیم ما میشه  متاسفانه در دادگاه تجدیدنظر قاضی محترم حتی یک دقیقه وقت دفاع به بنده نداده وهنگام دفاع بنده با گوشی خود در حال چت و یا بازی بود و در آخر گفت برو بعدا لایحه بفرست که متاسفانه برخلاف دادخواست اولیه من که اجرت المثل ایام تصرف اموال بوده رأی به نداشتن قرارداد داده و به نفع طرف من که با خیال راحت به قول خودشون از بابت قضات موردنفوذ رأی بر بی حقی من صادرکرده و این رأی با دادخواست صددرصد درتناقض بوده و نمیدانم باید این داد را به چه کسی گفت .
جناب آیت اله اژه ای به داد امثال من واین مردم برسید که یک عده با کمال وقاحت اعلام می کنند که تمام قضات دربرابر نفوذ وپول آنها تاب مقاومت ندارند و این بی اعتمادی به نظام را بیشتر می کند و این عده قلیل فاسد در بدنه قضا آبروی کل قوه قضائیه را زیرسوال خواهد برد
امیدوارم صدای من به گوش ریاست دستگاه قضا و یا مسولین مربوطه برسد تمام مدارک ومستندات این موضوع جهت تقدیم به مراجع موجود است 

 

با سلام و عرض ادب
من فلکه دوم شهران زندگی می کنم. چندین سال است که شهرداری منطقه 5 در ضلع جنوبی پارک بهار آزادی، اقدام به احداث زمین فوتبال کرده است که از همان موقع موجب آزار و اذیت و سلب آسایش همسایگان در ساختمان های اطراف آن خصوصا ساختمان های ضلع جنوبی را فراهم کرده است. سر و صدای بازیکنان که اکثرا جوان و نوجوان و کودک هستند و سوت مربیان و صدای کوبیده شدن توپ به نرده های فلزی اطراف زمین، امان ساکنان اطراف را بریده است. با همه جا از جمله شهرداری و شورای محله شهران و پلیس 110 بخاطر مزاحمت صوتی شکایت و اعتراض کرده ایم اما متاسفانه هیچ اقدام عملی در این خصوص صورت نگرفته است. بعضی شبها حتی تا 2 نصف شب هم بازی می کنند و پروژکتورها روشن است. در مناسبت های مختلف از زمین فوتبال بعنوان محل برگزاری جلسات عزا و شادی استفاده می کنند و بلندگوهای عظیم صدا را چنان پخش می کند که با شیشه های 10 جداره هم نمی توان جلوی آن را گرفت. لطفا موضوع را مطرح بفرمایید تا شهرداری منطقه 5 نسبت به تعطیلی این مکان به اصطلاح ورزشی چسبیده به ساختمانهای مسکونی سریعا اقدام کند. با سپاس

 

کارگر نقاش ساختمان بیش از ۳۰ سال هستم بیمه نمی کردن در طرح احمدی نژاد با هزار بدبختی بیمه شدم حتی خود بیمه در شهر ری را هم بنده نقاشی کردم .به دلیل آسیب از بوی رنگ به ریه ام و پاتکسون که  سختی کار به بنده و امسال من تعلق می گیرد .در قانون هست کار با مواد شیمیایی  همچنین در ارتفاعات  محیط سربسته جزو مشاغل سخت زیان اور محسوب میشود که بنده و امسال من در هرسه مورد کار میکنیم . دولت و بیمه زیر بار نمی رود .و فقط بیمه ساده انجام می دهد که پس از مدتی کار به دلیل سختی کار و طولانی بودن سن بازنشتگی امسال بنده مشکلات ریه و پارتکسون از کار افتاده می کنن و حقوق ناچیز به این قشر می دهند .که حتی کفاف دارو درمان هم نمیدهد! لطفا شرایط و سختی کار برای عزیزان زحمت کش کارگران سا ختمان یا فصلی که بدهند کارفرما بیمه می ریزند فراهم کنید ...چون هر جا مراجعه می کنیم جواب درستی نمی دهند !...یا می گویند کار فرما نداری !

 

لطفا به رئیس دانشگاه آزاد اعلام نمایید چرا وقتی بخشنامه ها از سازمان مرکزی به واحد های دانشگاهی ابلاغ میگردد واحدها زیر بار اجرا نمی روند مثل بخشنامه سختی کار آزمایشگاهها

 

بنده حدودا ۷ ماه است که بازنشسته شدم. باز نشسته تامین اجتماعی هستم . حقوق بازنشستگی من چهار میلیون و دویست هزارتومن است و به هیچ عنوان هم با این حقوق امورات زندگیم نمی گذرد و حقوق بنده هم شامل همسان سازی نشد لطفا  مسئولین محترم وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی یک فکری برای امثال ما بکنند که حقوق ما بازنشسته ها نزدیک به حقوق بازنشسته ها کشوری و لشکری باشد

 

بچه من سمعكش خراب شده رفتم بخرم مي گن ارز4200 نمي دن سمعك شده هر دونه 18 ميليون تومان تازه خوب هم نيست خدا يا چكار كنيم از دست اين مسئولين كه هر روز يه خواب برا مردم مي بينند

 

 

منبع: الف

کلیدواژه: سختی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۷۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه فرهیختگان نوشت:

اگر نگاهی به اخبار برجسته روز در رسانه‌ها هم بیندازیم، در پرداخت اخبار رسانه‌ها کمتر خبری درباره انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی پیدا می‌کنیم که میان دیگر اتفاقات و تحولات اساسا گم می‌شوند.

اگرچه بخشی از این سردی فضای انتخاباتی، به خاطر دور دوم انتخاباتی مجلس طبیعی است اما این تنها علت کمرنگ شدن فضای انتخاباتی در دور دوم انتخابات مجلس نیست، کمااینکه این دور تقریبا سردترین انتخابات در طول دوره‌های انتخابات‌های مجلس را شاهد هستیم.

یکی از عواملی که در افزایش شور و شوق انتخاباتی موثر است که ردپای آن در دیگر انتخابات‌های مجلس هم مشاهده می‌شود، رقابت میان گروه‌ها و جناح‌هاست.

در انتخابات مجلس دوازدهم، اساسا رقابت جدی حول گروه‌ها و جناح‌ها شکل نمی‌گیرد. این رقابت اگرچه درون جبهه اصولگرایی جریان داشت و دارد و بیشتر خود را در قالب عقده‌گشایی‌های سیاسی و افشاگری‌ها نشان داد اما ردی از جدیت این رقابت یا بسط این رقابت در میان گروه‌های مردم دیده نمی‌شود.

در این دوره جدای از اینکه اصلاح‌طلبان حضور جدی نداشتند، نتوانستند رقابت جدی با اصولگرایان شکل بدهند و کفه سنگین رقابت در میان لیست‌های درون‌اصولگرایی استوار بود. اما اگر از اقشار مردم می‌پرسیدید کدام یک از این لیست‌ها به دیگری ارجحیت دارد، تقریبا نمی‌توانستند تمایزی میان آنها قائل شوند. درواقع رقابت میان اصولگرایان، در همان حد و درون اصولگرایان آن هم تنها بر سر تصاحب قدرت محدود ماند.

رقابت شکل‌گرفته بیش از آنکه بین اقشار مردم برقرار باشد، گویی بین خود کاندیداهاست تا این بار چه کسی در صدر مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس بنشیند وگرنه اتفاق تازه‌ای قرار نیست رخ دهد.

حالا در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم بخش اصلی دغدغه اصولگرایان روی این موضوع متمرکز است که قرار است چه کسی ریاست مجلس را به عهده بگیرد، در حالی که اگر نگاهی به دغدغه مردم درمورد انتخابات یا ساختار مجلس بیندازیم، اینکه قرار است چه کسی روی صندلی ریاست مجلس بنشیند برای مردم اهمیتی ندارد. این عملا شکاف میان دغدغه مردم و رقبای انتخاباتی را نشان می‌دهد.

در میانه این دعوا خبری از ارائه ایده برای بهتر شدن عملکرد مجلس یا مطرح شدن لزوم تنظیم قوانین در مجلس دیده نمی‌شود. تنها تمرکز احزاب روی این موضوع استوار است که قالیباف، رئیس مجلس بماند یا فرد دیگری رئیس مجلس شود. طبعا این خلأ ایده در دور دوم انتخابات هم تغییری نداشته و در همچنان برهمان پاشنه بی‌ایده بودن و ادامه دعوا برای تصاحب قدرت می‌چرخد.
کاسبان کاهش مشارکت
خروجی چنین فضایی نهایتا همین تصویری می‌شود که در انتخابات دوازدهم شاهد آن بودیم، در این فضا تنها یک طیف محدود در انتخابات مشارکت می‌کنند، بدنه اجتماعی که در هرشرایطی رای مشخصی دارند در انتخابات مشارکت می‌کنند و دیگر اقشار عملا توجهی به انتخابات نمی‌کنند و نهایتا آنچه در تهران در دور اول رخ داد دیده می‌شود و رای نفرات اول راه‌یافته به مجلس کاهش محسوس و قابل‌توجهی به نسبت‌ دوره‌های دیگر مجلس در انتخابات‌ها داشت.

به نظر نمی‌رسد در دور دوم هم اتفاق ویژه و متمایزی رخ دهد، کمااینکه این احتمال وجود دارد که حضور آن بدنه اجتماعی خاص در این دوره هم کمتر از دوره‌های قبل شود و حالا نماینده‌هایی با ۵۰ یا ۶۰ هزار رای وارد بهارستان شوند. در این میان البته بارها نیز به این موضوع اشاره شده که بخشی از این گروه‌های سیاسی اساسا حیات خود را در کاهش مشارکت و عدم حضور دیگر طیف‌های جامعه پای صندوق‌های رای می‌بینند و اتفاقا تعمدا دیگر گروه‌های جامعه را در اظهارات و صحبت‌ها و حتی وعده‌های انتخاباتی خود حذف می‌کنند و روی صحبت خود را تنها قشر و طیف خاصی قرار می‌دهند. حالا این روزها این جریان حضور پررنگ‌تری در رقابت‌های انتخاباتی دارند و تلاش می‌کنند همچنان روند مطلوب خود را حفظ کنند.

۲۳۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904137

دیگر خبرها

  • هشدار درباره حریم مدارس
  • دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»
  • دغدغه اصلی‌ام وضعیت اقتصاد و معیشت مردم است
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • ممانعت از حضور عضو شورای‌شهر در منطقه ۱۷/ شربیانی: این اتفاق رسوایی تاریخی است
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • تغییر سلیقه‌ای فرمول محاسبه حقوق رانندگان آژانس شهرداری قزوین
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • گفت و شنود/ عین حقیقته!